Αντλίες Θερμότητας

Therma V Split Υψηλών θερμοκρασιών

Οι αντλίες αυτές θερμότητας αέρος-νερού, είναι ιδανικές για οικιακές και κτιριακές εγκαταστάσεις και θερμαίνουν και παράγουν ζεστό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Therma V Split Μεσαίων Θερμοκρασιών

Κατάλληλες για τη θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού σε οικιακές και κτιριακές εγκαταστάσεις, χάρη στους υψηλούς συντελεστές απόδοσης, αποδίδουν έως και τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικά συγκριτικά με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.

Therma V Monobloc

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος η LG έχει τη λύση. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των Therma V Split Μεσαίων Θερμοκρασιών, οι αντλίες θερμότητας Therma V Monobloc ενσωματώνουν στην εξωτερική τους μονάδα όλο το υδραυλικό μέρος απαλείφοντας τη χρήση εσωτερικής μονάδας.

Γιατί φέτος θα ζεστάνεις το σπίτι σου με LG αντλίες θερμότητας και εξοικονόμηση έως και 80%!

Το καλοκαιράκι έφυγε, οι πρώτες ψύχρες ήρθαν και οι λογαριασμοί τρέχουν… Κι όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε. Η LG έχει τη λύση για να κρατήσετε το καλοκαίρι στο χώρο σας, έξυπνα, οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον: Οι νέες πρωτοποριακές αντλίες θερμότητας Therma V (θέρμανσης-ψύξης) είναι εδώ! Οι Therma V της LG είναι η οικονομικότερη και ασφαλέστερη λύση θέρμανσης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές. Γιατί; Επειδή…

 • Προσφέρουν εξοικονόμηση έως και 80%,

 • Έχουν ελάχιστες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα,

 • Είναι εως και 4 φορές πιο αποδοτικές,

 • Εγκαθίστανται εύκολα,

 • Είναι 100% συμβατές με καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση.Και όταν στην LG μιλάμε για έξυπνες και οικονομικές λύσεις θέρμανση και ψύξης το εννοούμε:

 • Εξοικονόμηση Ενέργειας: Οι αντλίες Therma V της LG, είναι έως και τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικές σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης εξοικονομώντας έως και 80%.

 • Εξοικονόμηση χρημάτων: Η εγκατάσταση τους δεν απαιτεί κόπο και χρόνο (1-2 ημέρες για την εγκατάσταση) ενώ εκτός από την οικονομία χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας, τα έξοδα συντήρησης είναι μηδαμινά.

 • Αξιόπιστη λειτουργία: Χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν, έχουν έως και 44% γρηγορότερη ανταπόκριση (του συστήματος) στις διάφορες καιρικές μεταβολές, ενώ λειτουργούν με ασφάλεια και αξιοπιστία ακόμη και στους -20 °C.

 • Πολλαπλές εφαρμογές: Καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού, καθώς είναι απόλυτα συμβατές με Fan Coil Units, συστήματα καλοριφέρ και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler.

 • Ευελιξία: Ταιριάζουν τόσο σε νέες όσο και σε ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα διατήρησης του παραδοσιακού συστήματος θέρμανσης ως ενισχυτική πηγή θέρμανσης.

 • Άνεση και ασφάλεια: Σχεδιασμένες με τρόπο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, οι αντλίες θερμότητας LG Therma V προσφέρουν ένα υγιεινό περιβάλλον με άνεση και ασφάλεια.

 • Σεβασμός προς το Περιβάλλον: Οι Therma V της LG αντλούν θέρμανση από τον ατμοσφαιρικό αέρα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του Carbon Footprint. Δεν ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και εξασφαλίζουν μειωμένη εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα έως και 38%, ενώ η αθόρυβη λειτουργία τους συμβάλλει και αυτή στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης της ηχορρύπανσης.